Overlay

Wat doen we?

Twintig jaar terug hadden we meteen geantwoord: wij takelen. Vandaag volstaat één woord niet. We zijn een dispatchingbedrijf, bieden 24/7 roadside assistance, depanneren, repareren, bergen, slepen, adviseren … We lossen logistieke en transportproblemen op. En we zijn daar heel erg goed in.

Dispatching

Dispatching

Vanuit ons dispatchingbedrijf – met hoofdkwartier in Brugge – sturen we letterlijk en figuurlijk tonnen ervaring, technisch materiaal en expertise aan. Of het nu pech onderweg is, ladingverlies of een stilstaande bus, truck of wagen, we bieden 24/7 een snelle, inzetbare en gegarandeerde oplossing. Zelf, of via een streng geselecteerd netwerk van nationale en internationale partners en onderaannemers.

End-To-End Assistance

End-To-End Assistance

Ons actieterrein beslaat ondertussen heel Europa. Eerstelijnshulp of vanuit de tweede lijn, we kiezen voor de meest logische en efficiënte oplossing. Time is money – zakelijk, particulier of professioneel – en continuïteit is in alle betekenissen van het woord ons uitgangspunt. Oplossingen op maat zijn de doelstelling. ADB ASSIST kiest voor een ruime, end-to-end aanpak waarbij we in elk luik dezelfde betrouwbaarheid en kwaliteit leggen. Veel specialisten bijeen, we zeiden het al.

F.A.S.T.

F.A.S.T. staat voor ‘Files Aanpakken door Snelle Tussenkomst’ en is een initiatief van het Agentschap Wegen en Verkeer van de Vlaamse overheid en de Federale Politie.
Als F.A.S.T.-dienstverlener voor Noord- West-Vlaanderen komen we op de snelwegen ter plaatse met een signalisatievoertuig en takelwagen en trachten zo snel een veilig een juiste oplossing te voorzien.

Havenbedrijf Zeebrugge

Havenbedrijf Zeebrugge

ADB ASSIST beschikt over de expertise en het juiste materiaal om een allround partner te zijn van Havenbedrijf Zeebrugge. Elk issue lossen we op. Van pure depannage over schade aan koetswerk, tot mechanische defecten. We werken aan boord van zeeschepen of op treinen. Maatwerk. De haven van Zeebrugge is de grootste haven ter wereld voor de import en export van roll-on/roll-off cargo. In totaal werden in 2017 niet minder dan 2,8 miljoen nieuwe wagens en 1,3 miljoen volle vrachtwagenladingen behandeld.

Fleet Service

Fleet Service

Deze nieuwe dienst creëert de garantie dat wagens voor professioneel gebruik binnen de drie werkdagen terugkeren naar hun punt van oorsprong of hun thuisbasis. Door een nog betere interne coördinatie komen we onze klanten nog beter tegemoet. Het illustreert onze constante zoektocht in het streven naar oplossingen op maat.