Overlay

Ons team

Pech onderweg. Een telefoontje. Amper 45 minuten later komt assistentie ter plaatse. Het lijkt eenvoudig, maar achter elke goede en professionele aanpak gaat een gemotiveerd, gespecialiseerd en gefocust team schuil. Toppers, die streven naar het beste.

Dispatching

Thomas, Yves, François en Steven zijn de ervaren en getrainde mensen die instaan voor eerstelijnsadvies. Ze coördineren alles. Van die eerste, verlossende “hallo” tot de oplossing van het probleem en alles daartussen. Ze zijn aanspreekpunt, rustbrenger, tipgever, opvolger en nog heel wat meer.

Takelmeesters

Technici Joeri en Wouter mogen zich, net als zaakvoerder Pieter, officieel takelmeester noemen en nemen dus de leiding op een takelsite. In nauw overleg met de commandant van de brandweer en bijgestaan door de politie komt de verantwoordelijkheid ter plaatse op hun schouders terecht. Veiligheid is daarbij een prioriteit.

Technici

Geert, Dylan, Jan, Pavel, Maxim en Gialique – die je gemakshalve ook met ‘Charlie’ mag aanspreken – zijn de mannen die ter plaatse komen. Technisch onderlegd, geschoold en ervaren. Diploma’s zijn niet het eerste waarover we spreken, maar als vanzelf kom je bij de juiste adelbrieven terecht als de eisen hoog liggen.

PARTNERS

ADB ASSIST verbindt zich ertoe klanten in de hele Benelux en Europa bij te staan. Om dat goed te kunnen doen, in een kort tijdsinterval, bouwen we aan een uitgebreid en betrouwbaar netwerk. Wij blijven opvolgen, controleren en evalueren en zijn de constante garantie, maar onze veertig internationale en nationale partners verzekeren een snelle interventie.

ADMINISTRATIE & BACKOFFICE

Elke gesmeerde, geoliede en vlot uitgevoerde operatie is het resultaat van een heel team. En dat team blijft uitsluitend functioneren op hoog niveau omdat alle achterliggende formaliteiten, administratie en opvolging in de goede en betrouwbare handen van Sigrid en Bieke zijn.